Sayfalar

31 Ekim 2011 Pazartesi

DIY-bebe yaka

bebe yakalardan birtürlü vazgecemiyorum ve sıkça agırlıkla paylaşmaya calıstıgım projelerden birini tekrar sizlerle paylasmak istiyorum..tumblr da DIY bölümünde gezinirken rastladım bu projeye http://honestlywtf.com/ sitesinden bakabilirsiniz. görmüş oldugunuz bu bebe yaka projesinde kullanılan malzemelere ulaşamayabilirsiniz aletlere falan ama en azından size bir fikir olmus olur kendi olanaklarınızdan kendi bebe yakanızı yapabilirsiniz ..






3 Ekim 2011 Pazartesi

DIY-Kate Middleton şapkası


Royal fascinators hayran eğer elinizi kaldırın?  ME!  Süslü dekoratif başlık parçaları ve Royal Düğün yıldızı da dahil olmak üzere monarşilerin özlüyor hayran: Princess Kate Middleton.  Sık sık çarpıcı güzelliği, zarif saç süslemeleri, dünyanın geri kalanı alıyor giyer.  Queen Chic olun ve kendi tüy büyüleyici oluşturarak mahkeme kural.  Gitmek gibi bir arada tutarken, döngüler ve swirls Döşeme sinamay çevirin.  Neyse büküm ve inanılmaz görünüyor açın.  O kadar berbat olamaz!  Birlikte sinamay bağlamak için bir iğne ve iplik (thread çift emin) kullanın.  Baz kadar içeri ve dışarı Dikiş güvenli ve düğüm.  Içinde büyüleyici alt tüy kırpma, yer ve zemin üzerine az miktarda tutkal dipleri göremez şekilde yerleştirin.  Kadar ya da istediğiniz gibi biraz ekleyin.  Tutkal daha dramatik bir etki için tüy yama.  Tabanı (veya bir kafa bandı kullanın) üzerine saç tarağı üzerinden alt bir tutkal çevirin.  Düz, oturma ya da değilse biraz karışık, yapıştırıcı, keçe ya da kumaş bir daha bitmiş ve temiz bir görünüm vermek için bir parça.  Tamamen kuruyana kadar saç tarağı tutun ve telif hakkı için hazırız!  M & J Trim PS-Tüm accouterments mevcuttur.


evet burda görmüş oldugum çok begendigim bir şapkanın yapımını sizlerle paylaşmak istiyorum.Kolay gözüküyor dogrusu bir tek burdaki gibi degil sizin hayal gücünüzede kalmış bir sey dilediginiz gibi aksesuarlar ekleyerek harika el yapımı bir şapka çıkarabilrsiniz...